Inge Grevink

Inspiratiebron

Mijn specialiteit door jarenlange training en carrière als trainer en musicus, is het van ontwikkelen luistervaardigheid in teams. 
Stel je een symfonieorkest voor. Het geeft een concert waarbij 120 orkestleden dat ene moment grijpen om samen een magische avond te creëren voor het publiek en elkaar. Dit is toch het ultieme samenwerken! Deze fijne flow met een fantastisch resultaat gun ik ieder team en ik ben ervan overtuigd dat ieder team dit kan bereiken. 

Muzikale loopbaan 

De sleutel is luisteren. Het stelt je in staat om je met elkaar en met het doel verbinden. Ik aarzel niet om luisteren naar (live) muziek in te zetten als interventie om die vloeiende samenwerking daadwerkelijk tot stand te brengen. Dit combineer ik met mijn kennis van groepsdynamica, Transactionele Analyse en teamcoaching opgedaan in de uitgebreide opleiding Management en Organisatie aan de TA Academie en Teamcoaching via Teamchange en Projectmatig creëren (PMC) bij Phaos. 


Daarnaast hou ik ervan om mensen te inspireren, af en toe goed te lachen om vervolgens snel en doelgericht te schakelen. 

Muzikale loopbaan

Op dit moment ben ik 2e aanvoerder cello bij Phion, orkest van Gelderland en Overijssel. Op deze plek ondersteun ik de solo-cellist en moet ik in een splitsecond de leiding kunnen overnemen. Het constante balanceren tussen ruimte geven en nemen vind ik heerlijk om te doen. Daarnaast heb ik als freelancer veel bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest gespeeld. De afgelopen jaren heb ik als voorzitter van de artistieke commissie van Phion het fusie proces, het samenvoegen van twee speelculturen, in het hart van de organisatie mogen begeleiden. 


Tot slot kun je me altijd storen voor het spelen van kamermuziek (o.a. Trio Borromeo) een wandeling in de natuur en lekker eten!

Meer lezen over de activiteiten van Music 4 Teamwork?