Muzikale leiders

Wij, Inge Grevink en Meintje de Roest, werken al jaren samen in Phion (Orkest van Gelderland & Overijssel), bij Music 4 Teamwork en in Trio Borromeo. 

Luisteren naar elkaar is onze tweede natuur. We zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen alle facetten van het samenwerken tot in de puntjes. 

Onze missie

Verbinding
Via muziek weten wij mensen te verbinden met elkaar.

Beleving
 Bij Music4Teamwork brengen we een verrassende nieuwe beleving van muziek die je lange tijd bij zal blijven.


Authentiek
Onze persoonlijke motivatie en passie voor muziek zorgen voor een oprechte muzikale ervaring die mensen persoonlijk raakt.

Vakmanschap
Door de liefde voor het vak, het natuurlijke talent en de competenties die we door de jaren heen hebben opgedaan bieden we indrukwekkende muziek van hoge kwaliteit.

Samenspel
Als doorgewinterd 2-koppig team kennen we het belang van samenspel en zijn we 'als geen ander' in staat dit over te brengen aan onze luisteraars. 

Meintje 

Mensen en melodie├źn aan elkaar verbinden geeft mij enorm veel energie. Dit zie ik als het centrale thema in al mijn werk: als altvioliste, leidinggevende, sociologe en workshopleider. 

Inge 

Ik vind het magisch hoe in een symfonieorkest en in elk ander goed werkend team de groep sterker staat dan het individu. Die kracht staat aan de basis van mijn werk als musicus en teamcoach.

Phion en Trio Borromeo

Wij werken ook samen bij Phion, orkest van Gelderland en Overrijssel, en in Trio Borromeo.

Phion.nl
Trioborromeo.nl

We vertellen je graag meer!